Meedoen = 100% vrijwillige inzet

Iedereen die meedoet werkt op basis van vrijwillige inzet. Omdat het leuk is en er ontzettend veel georganiseerd kan worden in Podium Bredius.

Wil je ook vrijwilliger worden, komen klussen, onderhoudswerkzaamheden verrichten, meehelpen met onze activiteiten of zelf activiteiten organiseren?

Of zoek je een ruimte waar jij of jouw organisatie eenmalig of structureel iets kan organiseren? We bespreken dan graag je wensen, de mogelijkheden die we kunnen bieden, en/of samenwerking die we kunnen aangaan.

Kan jouw bedrijf ons een beetje helpen in de vorm van eenmalige middelen, arbeid of iets anders? Dat zou fijn zijn!

Stuur voor alle vragen en ideeën gewoon even een e-mail naar info@podiumbredius.nl

Vacatures vrijwilligerswerk

Er is bij Podium Bredius genoeg te doen, jong en oud kan een steentje bijdragen, alle handjes kunnen helpen. Laat ons weten wat je leuk vindt, wat je kunt, wat je wilt doen of waar je goed in bent!

Meer concreet zoeken we momenteel bijvoorbeeld:

Barvrijwilligers op vrijdagavond

Ben je tussen 20 en 30 jaar en vind je het leuk om op de vrijdagavonden bij onze activiteiten een aantal uurtjes achter de bar te komen helpen? Loop dan eens binnen op vrijdagavond en meld je bij de bar; we zijn open van 20:30 tot 01:30 uur. Gezellig!

Gastheer / gastvrouw / barmedewerker bij Dartscompetitie

Jongens, meisjes, mannen, vrouwen (18-100) die ongeveer eens in de 2 weken op een donderdagavond gastheer/vrouw willen zijn tijdens de thuiswedstrijden van het dartteam, competitie Dartbond Midden Nederland. Vind je het leuk om te komen helpen en in contact te komen met mensen uit de regio? Loop gerust eens binnen voor de gezelligheid, of stuur ons een e-mail. Deze vacature is inmiddels ingevuld, maar extra hulp is altijd welkom!

Onderhoudswerk eigen gebouw / klussen

Het gebouw en de inventaris van Podium Bredius aan de Burg. H.G. Van Kempensingel 31 in Woerden is in eigen beheer en vraagt doorlopend om (klein) onderhoud en reparatiewerkzaamheden. We zoeken jongens, meisjes, mannen of vrouwen, in de leeftijd 18-100 jaar, die handig zijn en 1 x per week op donderdagochtend samen met onze voorzitter allerhande voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden willen uitvoeren. Heb je zin in deze uitdaging, kom dan op donderdagochtend gewoon even langs om te kijken, of stuur ons een e-mail.