Meedoen = 100% vrijwillige inzet

We’re hiring!

Bij Podium Bredius werken enkel vrijwilligers die een breed aanbod aan activiteiten organiseren. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen (ongeacht overtuiging, kleur, milieu, geaardheid, etc) om ons hierbij te helpen!

De meeste vrijwilligers werken voornamelijk achter de bar tijdens concerten, feesten, dartavonden en baravonden. De groep barvrijwilligers bestaat uit jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Het is een hecht en gezellig team dat graag samenwerkt op de chillste plek van Woerden!

Als barvrijwilliger werk je mee aan de activiteiten waar de bar geopend is, leer je de kneepjes van de horeca en raak je vanzelf betrokken bij het organiseren van toffe activiteiten en feesten. Je ontmoet daarbij natuurlijk heel veel leuke en aardige mensen! Wil jij ons barteam versterken?

Kom dan eens gezellig langs en maak kennis met onze vrijwilligers. Je kan natuurlijk ook een mail sturen en/of een afspraak met één van ons maken.

Wil je iets anders dan achter de bar staan? Of door de week of overdag wat doen? Ook dat kan! En je mag ook ouder dan 30 zijn. Bij ons zijn ook 40-gers, 50-gers en 60-gers actief.

Er is bijvoorbeeld ook een bestuur, daarvoor zijn bestuursleden nodig. De werkgroep licht en geluid is betrokken bij alle podiumactiviteiten en zoekt altijd technici. De publiciteitswerkgroep verzorgt de communicatie, persberichten, posters en socials. Past dat beter bij jou?

Onderhoud, coördinatie en beheer wordt ook gedaan door vrijwilligers. Vrijwel elke donderdagochtend zijn Jan en Dick met de onderhoudsploeg aan het klussen in het gebouw, dat eigendom is van onze stichting. Bar-/voorraadbeheer en bestellen gebeurt natuurlijk ook gewoon door de week overdag.

Wil je liever 'achter de schermen' het verschil maken? Stuur dan een mailtje!

Wil je geen vrijwilliger worden maar ben je op zoek naar een ruimte waar jij of jouw organisatie éénmalig of structureel een feest of andere activiteit kan organiseren? Laat dan even weten wat jij wilt!